افزودن اسیدهای آلی به خوراك سبب مهار میکروارگانیسمهاي مضر موجود در خوراك و بهبود تعادل میکروبی بهتر در دستگاه گوارش میگردد. همچنین اسیدهاي آلی موجب انحلال بیشتر ترکبیات دان و بهبود هضم و جذب عناصر مغذي میشوند.
كاهش pH محتویات دستگاه گوارش در اثر استفاده از اسیدهای آلی اثر مستقيم بر كاهش جمعيت ميكروبي دستگاه گوارش دارد.
این اسیدهای آلی در وهله اول بر بعضي باكتريها مانند اشريشياكلي و سالمونلا موثر هستند، در حاليكه باكتر يهاي مفيد داراي مقاومت نسبي در مقابل آنها هستند. یکی از موضوعهاي مهم در جیره اسیدي شده، مهار رقابت باکتريهاي روده با میزبان براي مواد غذایی قابل دسترس وشاید کاهش متابولیتهاي سمی باکتريها مثل آمونیاك و آمینها و از این رو افزایش وزن حیوان میزبان بالاخص در سنین اولیه باشد. جمعیت میکروبی روده، ریخت شناسی دیوارة سلولی آن را تحت تأثیر قرار میدهد بنایراین بر میزان جذب مواد مغذي نیز مؤثر است، بطوریکه تأثیر منفی کلیفرمها و کلستریدیاها بر لایه موکوس که جذب مواد مغذي از آن صورت میگیرد به اثبات رسیده است و این در حالی است که اسیدهاي آلی باعث کاهش این نوع فلور میکروبی مخرب در خوراك و رود ه پرنده میشوند.
این اسیدهای آلی در وهله اول بر بعضي باكتريها مانند اشريشياكلي و سالمونلا موثر هستند، در حاليكه باكتر يهاي مفيد داراي مقاومت نسبي در مقابل آنها هستند. یکی از موضوعهاي مهم در جیره اسیدي شده، مهار رقابت باکتريهاي روده با میزبان براي مواد غذایی قابل دسترس وشاید کاهش متابولیتهاي سمی باکتريها مثل آمونیاك و آمینها و از این رو افزایش وزن حیوان میزبان بالاخص در سنین اولیه باشد. جمعیت میکروبی روده، ریخت شناسی دیوارة سلولی آن را تحت تأثیر قرار میدهد بنایراین بر میزان جذب مواد مغذي نیز مؤثر است، بطوریکه تأثیر منفی کلیفرمها و کلستریدیاها بر لایه موکوس که جذب مواد مغذي از آن صورت میگیرد به اثبات رسیده است و این در حالی است که اسیدهاي آلی باعث کاهش این نوع فلور میکروبی مخرب در خوراك و رود ه پرنده میشوند.