استفاده از جوش شیرین در آب برای مبارزه تنش گرمایی مناسب است.
در حالت تنش گرمایی باید از اسید امینه هایی که پیش ساز ندارند مثل لیزین جداگانه بیشتر در جیره مصرف کرد تا برای مرغ تامین شود
تریپتوفان در جیره مصرف شود باعث کاهش اثرات تنش گرمایی میشود.
در اوج گرما فعالیت و رفت آمد در گله کاهش پیدا کند.
آب مصرفی را از طریق یخ ۷ تا ۱۲ درجه خنک کنیم.
از ویتامین سی و روی به نسبت مجاز استفاده شود.
آب پاشی کف سالن و سقف انجام شود.
پوشش گیاهی مناسب اطراف سالنها برای کاهش تابش آفتاب به سالن موجود باشد.
از رنگ تیره برای سقف و پنجره ها استفاده شود.
کاهش تراکم جوجه ریزی طوری که فقط ۸۰ درصد ظرفیت جوجه ریزی شود.
دان پلت استفاده شود با توجه به اینکه دان پلت شده دمای متابولیکی کمتری تولید میکند.
از پروبیوتیک در جیره استفاده شود که هم محرک غذا خوردن هست هم به کار بهتر روده ها کمک میکند استفاده میکند این تغییرات جیره باید با مشورت مشاوره تغذیه ای یا علم کافی در جیره نویسی انجام شود.
در تنش گرمایی سیستم ایمنی که از اسیدهای امینه و پروتئین در آن مصرف میشود تضعیف میشود.
حتما مولتی ویتامین و جوش شیرین و الکترولیت مصرف شود.